Minirumi’s haken – Villa Pardoes

download

Minirumi’s haken voor Villa Pardoes

We (de leden van de FaceBook groep Fantirumi’s and more..) gaan minirumi’s haken voor Villa Pardoes. Daarom heeft CrochEssie zoveel gratis patroontjes gemaakt en komen er nog een paar aan. De minirumi’s worden gehaakt om een verrassingsei waarin de sprookjesfiguren zitten die je op dit moment kunt sparen bij Emté Supermarkten. Dit ei is het byzondere item van de minirumi’s want ze kunnen na het haken nog steeds open. En hier kunnen briefjes in gestopt worden. Briefjes met kleine geheimpjes, briefjes met je zorgen, enz. En we denken dat de kindjes die in Villa Pardoes logeren, best wel een ‘klein vriendje’ om je zorgen mee te delen kunnen gebruiken.  Voor wie de stichting niet kent kun je hier eens kijken http://www.villapardoes.nl/

Wil je ook Meedoen?


Graag willen we jullie oproepen om met ons mee te haken voor het goede doel, zodat deze kinderen iets mee krijgen waar ze hun ei in kwijt kunnen! Want kinderen zouden eigenlijk niet deze zorgen moet hebben. Als we er allemaal eentje zouden maken…… dan kunnen we heel veel kinderen blij maken. Niet alleen bij Villa Pardoes maar ook bij lokale goede doelen. Doen jullie mee?

Patronen

De patronen van onze munirumi’s zijn nog steeds gratis. Je kunt ze hier downloaden. Er zijn nu 3 verschillende (Belly, MaraBelly en Witchy) en er komen er binnenkort nog 3 aan!

Eieren

Onze actie ‘Haken voor Villa Pardoes’ wordt ondersteunt door De Efteling zelf en Emté Supermarkten. Bij de Emte krijgen mensen een efteling-verrassings-ei bij besteding van €15,00 aan boodschappen. In die eieren zitten sprookjesboomfiguren van De Efteling, die gespaard kunnen worden. Maar de lege eieren kunnen ook gelijk weer worden ingeleverd bij de Emte. Onze vrijwilligers halen deze eieren op en zijn verdeelpunt voor eieren. Daar kunnen ze gratis worden opgehaald. Om te weten waar die verdeelpunten zijn kan je je aanmelden op de Facebook groep Fantirumi’s and more…. En stel deze vraag stellen of te kijken of er al berichtjes over zijn.

Klaar en dan?

Als je 1 of meedere minirumi’s klaar hebt dan kunnen ze verstuurd worden naar CrochEssie (Esther). Via Kiala kan dit al voor € 3,95. Op afspraak kunnen ze ook gebracht worden. (voor verzendinstructie’s en afspraken, vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op) Hierna zorgen wij dat jouw minirumi bij Villa Pardoes terecht komt. De eerste lichting gaat al eind oktober al naar toe. We zullen jullie daar zeker verslag van doen hier op de site en op de FaceBook groep Fantirumi’s and more…..