Logo-HoC-groot

Untitled-4

Veel gestelde Vragen

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Met vragen kunnen altijd contact met onze opnemen via ons contactformulier. Telefonisch zijn wij te bereiken op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur.

Wat is de levertijd van jullie producten?

De levertijd is voor de meeste producten 1-3 werkdagen. De verzendingen van de producten vinden 2 keer per week plaats. (op maandag en donderdag)

  • maandag besteld – donderdag verzonden
  • dinsdag besteld – donderdag verzonden
  • woensdag besteld – donderdag verzonden
  • donderdag besteld – maandag verzonden
  • vrijdag besteld – maandag verzonden
  • zaterdag besteld – maandag verzonden
  • zondag besteld – donderdag verzonden

Onze producten worden verzonden met postnl.  of met gewone psot voor de kleinste pakketjes. De meeste brievenbuspakketjes en gewone post worden bezorgen binnen 1 à 2 werkdagen.

Waarom moet ik mijn e-mailadres achterlaten als ik een gratis patroon wil downloaden?

De reden daarvoor is dat we je een bevestigingsmail sturen, waarin jouw download link zit. Verder zullen we af en toe een mail sturen met onze nieuwe aanbiedingen. (we hebben zelf ook een hekel aan spam en zullen daarom erg zuining zijn op je e-mailadres).

Wat moet je doen als het gratis downloaden niet lukt?

Het werkt het beste als je gaat downloaden dat je dit met een computer doet en niet op de tablet of een gsm.

Zorg dat je Acrobat Reader op je computer hebt geinstalleerd. Dat is het programma waarin je patroon wordt geopend. Heb je dat niet kan je het hier downloaden.

Doorloopt het hele bestelproces voor gratis downloads. Check goed of je het juiste en een werkend e-mailadres hebt opgegeven. Als je alles hebt ingvuld krijg je bij een gratis download het volgende scherm te zien.

Screen Shot 2015-10-17 at 11.40.24

Achter het het woord download, zie je dan het product wat je hebt gekozen. Daarop kan je klikken en dan begint de download direct (mits je voldoet aan het bovenstaande) binnen te komen. Je hoeft zo niet te wachten op je bevestiging email. Met deze link en de link in de emailbevestiging kan 2 x proberen te downloaden. Let op: je eigen computer download dit bestand naar de map die je zelf hebt ingesteld. Dus zoek in die map je download op.

Is dit niet gelukt moet je opnieuw een (gratis) bestelling invoeren.

Vergeet niet het ‘een vinkje’ te zetten in het vakje dat je kennis hebt genomen van de algemene voorwaarden.

Wat als ik geen bevestigingsemail heb gehad?

Check dan altijd je spambox of junkmailbox. Bevestingingsemails van bedrijven komen hier vaak in terecht. Helaas kunnen wij daar niet aan veranderen. Check dan ook of het e-mailadres wat je hebt ingevoerd juist is geschreven en een werkend account  is.

Ik heb een pakket gekocht maar er missen onderdelen of er is iets kapot?

Onze leveranciers en producten worden zorgvuldig uitgezocht en gecontroleerd. Toch kan het wel eens voorkomen dat er iets kapot of ontbrekend is. Neem even hier contact met ons op via het contactformulier. Vermeld je naam en adresgegevens, ordernummer en het onderdeel wat ontbrekend of kapot. Wij zullen het onderdeeltje indien voorraadig toesturen.

Waarom worden jullie producten vacuum verstuurd?

Wij verstuurd met de name de wol en de katoen onder vacuum om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Zouden wij dit niet doen dan zouden de verzendkosten minimaal € 6,95 voor pakketpost bedragen.

 

Back to Top

Staartsestraat 6a, 4635 BB Huijbergen

0614567444

ma t/m vrij: van 9.30 - 17.00 uur