Logo-HoC-groot

Untitled-4

 

Workshops

 Hieronder vind je de agenda waar de workshops door Esther of door een van de door haar opgeleide collega’s gaan plaatsvinden.

workshop

Meet and Greet 28 november 2015 (reeds geweest)

Op zaterdag 28 november is Crochessie (Esther Emaar) tussen 10:00 en 13:00 te gast bij Handwerken CR Couture in Rhoon (https://www.crcouture.nl/). Je bent welkom voor advies, tips maar ook voor een gezellig praatje. Uiteraard ben ik erook om je te helpen met het uitzoeken van mooie kleuren voor bijvoorbeeld Frizzy en Frozzy! Schaf je bovendien een pakketje aan voor 1 van deze winterfairy’s krijg je van mij een uitgeprint patroon erbij! Tot 28 november?

 2 Workshops Marabelly/Crooky – 30 januari 2016 (ochtend-workshop & middag-workshop) (reeds geweest)

Op zaterdag 30 januari geven wij onze eerste workshops (ochtend-workshop & middag-workshop) in Oud-Beijerland (ZH). In deze workshop van 2 uur ga je stof en ogen bewerken voor jouw unieke Marabelly of Crooky. Eventueel kun je ook al een begin maken met het haken van MaraBelly of Crooky. 2 Workshops Haken voor beginners- 30 januari 2016 (ochtend-workshop & middag-workshop) (reeds geweest)

Op zaterdag 30 januari geven wij deze 2 nieuwe workshops (ochtend-workshop & middag-workshop) in Oud-Beijerland (ZH). In deze workshop leren we je de beginselen van het haken en een aantal steken (losse, vaste, stokjes e.d.) en het lezen van patronen. Ook geschikt om alles weer eens op te frissen. Zodat jij in no-time ook je eigen fantirumi of minirumi kan haken. 1 Workshop Marabelly/Crooky – 10 april 2016 (3,5 uur met kleine pauze) (reeds geweest)

Workshop Marabelly/Crooky – 10 april 2016  te Haarlem (reeds geweest)

Op deze zondag geven wij weer een van onze workshops  in Haarlem (NH). In deze workshop van 3,5  uur ga je stof en ogen bewerken voor jouw unieke Marabelly of Crooky. Tevens worden er fantirumi-tips gegeven. Eventueel kun je ook al een begin maken met het haken van MaraBelly of Crooky. 

Back to Top

Staartsestraat 6a, 4635 BB Huijbergen

0614567444

ma t/m vrij: van 9.30 - 17.00 uur